Android består af et mobil-operativsystem (OS) baseret på Linuxkernen med middleware og essentielle applikationer (apps). Selve udviklingen af Android består af et kæmpe netværk af udviklere, som udvikler apps til Android-enheder.

På nuværende tidspunkt er der mere end 1,000,000 apps i Google Play, og antallet af apps er i kraftig vækst. Android blev i 2010 kåret som den bedst sælgende smartphone-platform i verden af Canalys, hvor HTC er det firma, der har solgt flest telefoner med Android.

Læs mere

Not even the sky is the limit.

— Imran Parvaiz
 • Anatomy Learning – 3D Atlas

  Anatomy Learning – 3D Atlas

  The app is in development and we gradually add new content. If the app is not compatible with your device you can still enjoy our PC and Mac version through wwww.AnatomyLearning.com

  Læs mere
 • MyFitnessPal

  MyFitnessPal

  Vi tror på - og medicinske undersøgelser viser - at den bedste måde at tabe sig og holde vægten for evigt, er, ganske enkelt at holde styr på den mad, du spiser. Smarte maskiner og mode-kurer virker ikke, så vi har designet en gratis hjemmeside og mobilapps, der gør kalorietælling og madregistrering til en leg.

  Læs mere
 • pro.medicin.dk

  pro.medicin.dk

  App'en indeholder information om medicin markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen er målrettet sundhedsfaglige og svarer til præparatbeskrivelserne i pro.medicin.dk. Vær opmærksom på, at data til applikationen skal opdateres hver 14. dag i takt med Lægemiddelstyrelses "Medicinpriser".

  Læs mere
 • voresmad.dk

  voresmad.dk

  Vi tror, at du får mere madglæde og sundhed ud af at gå lidt mere op i maden, og hvor den kommer fra. Med flere madkundskaber får du bedre mad på bordet, bedre måltider og gladere børn og gæster. Og ved at se og møde nogle af de mennesker, der producerer grøntsagerne, mælken, æggene og kødet får du større tryghed ved det, som du putter i munden.

  Læs mere