En diætist er specialist indenfor diæter og kostændringer og kan hjælpe dig med at ændre på din kost.
Diætister kan vejlede alle personer med ernæringsrelaterede problemer fx overvægt, diabetes mavetarmproblemer og allergi.

En diætist kan fortælle dig, hvor meget du kan regne med at tabe om ugen, hvis du følger en given kostplan. Samtidig sørger diætisten for, at du får de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som du har brug for.

Læs mere

Anatomi er ligesom at kunne en telefonbog udenad. Samme Præcision og mængde.

— Shahid Q. Manan
  • Lærebog i kultur- og aktivitetsfag

    Lærebog i kultur- og aktivitetsfag

    Bogen dækker målene for faget og er opdelt i tre dele. Første del har fokus på aktivitetsbegrebet, ADL, rehabilitering, fysisk aktivitet og forflytninger. Anden del har fokus på fire begreber: motivation, livskvalitet, livshistorie og mestring, med udgangspunkt i de mennesker, social- og sundhedsassistenten møder i deres arbejde. Tredje del handler om kultur og kulturmødet i praksis.

    Læs mere
  • Low carb kuren

    Low carb kuren

    Low Carb kuren er et tillægsprogram til DDV's grundlæggende og populære kostprogram. Kuren kan bruges, hvis man ønsker et hurtigt vægttab. Den er sammensat således, at man forøger indtaget af proteiner og reducerer indtaget af kulhydrater.

    Læs mere
  • Mad – din mirakelmedicin

    Mad – din mirakelmedicin

    Værket er skrevet af den amerikanske journalist og forfatter Jean Carper, som har samlet, hvad videnskaben i dag ved om de enkelte madvarers, vitaminers og mineralers betydning for over 100 forskellige sygdomme. I bogen kan man slå op på den aktuelle lidelse eller sygdom og se, hvilken kost, der kan modvirke sygdommen, hvad man skal undgå og hvilken hverdagskost, der kan forebygge både mindre og mere alvorlige lidelser.

    Læs mere
  • Mad, mennesker og måltider

    Mad, mennesker og måltider

    Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer.

    Læs mere
  • magasinet Mad!

    magasinet Mad!

    Hver eneste dag, 365 gange om året, skal der laves aftensmad – og så er der også lige frokosterne, højtiderne, gæstemiddagene … ..magasinet Mad! tilbyder spændende nye opskrifter og nye variationer af de gode klassikere, som giver læserne en nemmere hverdag i køkkenet – og som overrasker og imponerer gæsterne.

    Læs mere
  • Menneskets ernæring

    Menneskets ernæring

    Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser.

    Læs mere
  • Nupo

    Nupo

    Nupo blev udviklet på Hvidovre hospital i Danmark, af den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade i samarbejde med Oluf Mørch A/S der primært stod for at kommercialisere navnet. Siden da er Nupo-produkterne blevet testet og godkendt i over 50 kliniske dokumentationer og er samtidigt kontinuerligt under løbende udvikling og test hos forskningsteams på hospitaler i hele landet.

    Læs mere
  • Nutrilett

    Nutrilett

    Brandet Nutrilett fylder snart 25 år. Nutrilett blev skabt af en norsk/dansk læge i 1989 og har siden hjulpet tusindvis af mennesker med at nå deres vægtmål. Det hele begyndte med arbejdet med at forebygge overvægt i forbindelse med hjerte-karsygdomme. Forskning viste, at pulvere med et lavt kalorieindhold og sojaprotein af høj kvalitet hjalp mennesker med at tabe sig, når det blev brugt i en diæt.

    Læs mere