Det er meget forskelligt og individuelt hvad vi hver især betragter som sundhed. WHO har bredt defineret sundhed som værende: ”en tilstand af fysisk, psykisk og socialt velvære, og ikke kun fravær af sygdom”.

Adskillige faktorer har indflydelse på sundheden, hvoraf nogle kan vi selv påvirke eller ændre. Det gælder især for livsstilen og levevilkårene.

Læs mere

The art of medicine consists in amusing the patient while nature cures the disease.

— Voltaire
 • SATS

  SATS

  SATS dök upp på marknaden 1995, under en tid när gymmen ännu inte slagit igenom bland den breda allmänheten utan mest besöktes av muskelbyggare. Vi inom SATS bestämde oss för att ändra på detta och erbjuda ett träningsalternativ för vanliga människor. Konceptet blev en stor framgång som spred sig till de övriga nordiska länderna i Sverige, Danmark och Finland.

  Læs mere
 • SportNetDoc

  SportNetDoc

  SportNetDoc er et elektronisk opslagsværk for Idrætsudøvere og Idrætsmedicinske behandlere.

  Læs mere
 • Sports Illustrated

  Sports Illustrated

  SI.com - sports news, scores, photos, columns and expert analysis from the world of sports including NFL, NBA, NHL, MLB, NASCAR, college basketball, college ...

  Læs mere
 • Sundhed Links 12

  Sundhed Links 12

  Kommer snart ...

  Læs mere
 • Sundhed Links 13

  Sundhed Links 13

  Kommer snart ...

  Læs mere
 • sundhed.dk

  sundhed.dk

  Sundhed.dk er det offentlige sundhedsvæsen på nettet. Læs om tankerne bag portalen, hvem der står bag, samt hvordan du kan kontakte os, og være med til at gøre sundhed.dk endnu bedre.

  Læs mere
 • Sundhedsfremme i hverdagen

  Sundhedsfremme i hverdagen

  Denne lære- og debatbog har fokus på sundhedsfremme i hverdagslivet. Den skærper vores syn på en dynamisk sundhedsopfattelse, og indkredser strategier for sundhedsadfærd og sundhedspædagogik

  Læs mere
 • Sundhedspolitik – teorier og analyser

  Sundhedspolitik – teorier og analyser

  'Sundhedspolitik' er en letlæst introduktion til teorier, som kan bruges i analyser af sundhedspolitik, men også anden politik. Bogen viser en række analytiske tilgange til politik, og målet er at illustrere, hvordan de kan føre til forskellige fortolkninger af f.eks. beslutninger om sygehusvæsenets organisering eller om forebyggelsesindsatser.

  Læs mere